Kommer for salg

Fjordbyen Brygge

Prosjektet Fjordbyen Brygge er lansert! Prospektet er klart og kjøpetilbud kan nå legges inn. Dato for salgsstart og frist for innlevering av kjøpetilbud er 7. januar kl. 10.00.

Om prosjektet

Velkommen til Fjordbyen Brygge

16 solrike og eksklusive leiligheter med sentral beliggenhet ved vannkanten i Vikersund.

Alle leilighetene får fjordutsikt fra både stue og privat uteplass. Finn den perfekte leiligheten for deg med størrelser fra 45 til 113 m².

En heistur fra et hyggelig måltid

Leilighetene får felles garasje i underetasjen med heis til etasjeplan. I Fjordbyen Brygge bor du også bare en heistur fra et hyggelig måltid. I 1. etasje blir det serveringssted/café med uteservering. Rett utenfor ligger også den nye pollen i Vikersund med sandstrand og badeplass.

Gangavstand til «alt»

I Fjordbyen Brygge bor du med gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Togstasjon og busstopp ligger i umiddelbar nærhet.

Leilighetene

Kvalitetsleiligheter med fantastisk fjordutsikt

Fjorden utenfor vil sette sitt preg på leilighetene. Store vinduer sørger for å slippe inn mest mulig av utsikten.

Alle leilighetene i Fjordbyen Brygge får luftig og åpen stue- og kjøkkenløsning. Veggene males lyse. På gulvet blir det 14 mm lamellparkett av typen 1-stavs, hvitbeiset og UV-lakkert eik i alle rom, inkludert innvendige boder. Det blir vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom.

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen blir Uno hvit fra Sigdal kjøkken eller tilsvarende. Kjøkkenet leveres med integrert komfyr, platetopp, ventilator over komfyren, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/fryser.

Bad

Baderommene får 30×30 cm keramiske fliser med partier av mosaikkfliser i dusjsonen. Det blir 30×60 cm fliser på veggene med vegghengt WC.

Nærområdet

I pose og tursekk

I Fjordbyen Brygge bor du tett på naturen.

Den fantastiske Tyrifjorden duver forbi rett utenfor vinduet ditt. Her kan du pakke tursekken og følge fjorden fra dørstokken.

Samtidig bor du sentralt i Vikersund.

Du har gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Vikersund har kanskje ikke bystatus, men her får du alle byens fasiliteter.