Byggestart og 14 solgte

Byggestart, boligsalg og ny eier av næringslokalet. Nå skjer det mye på Fjordbyen Brygge.

Grunnarbeidet er godt i gang 

I november 2021 ble det første spadetaket tatt på Fjordbyen Brygge. Parkeringsplassen og gressplenen like nord for pollen har nå blitt et anleggsområde, og grunnarbeidet er i full gang. Det er Ø.M. Fjeld-selskapet Asker Entreprenør som skal bygge de 20 flotte leilighetene. Grunnarbeidet utføres av deres lokale underentreprenøren Stensby Entreprenør. Byggeprosessen vil fortsette med boring av stålkjernepeler til fjell og forskaling av parkeringskjelleren i januar/februar 2022. Alt er i rute til den planlagte innflyttingen i andre kvartal 2023.

14 leiligheter og restauranten er allerede solgt

14 av de 20 leilighetene på Fjordbyen Brygge er allerede solgt. I første etasje ved pollen er det gjort plass til et hyggelig restaurant/kafé-lokale på 200 m². Dette har også nylig fått en ny, lokal eier. Kjøperen ønsker å være anonym til kontrakten er signert. 

Fantastisk fjordutsikt fra privat balkong.

Du har fremdeles muligheten

Frister en leilighet i vannkanten i Vikersund med med kort vei til alt? Det er fremdeles noen få ledige leiligheter igjen. Her finner du størrelser fra 44 m² til 79.5 m², og pris fra 2.890.000,-. Alle leilighetene får fantastisk fjordutsikt, heis, og parkering i underliggende garasjeanlegg. Flere får også sen kveldssol på den private balkongen.

Les mer om de ledige leilighetene i boligvelgeren vår her. Har du spørsmål eller vil avtale privat visning, er det bare å kontakte megler.